Gouden Meisje Gezocht

Hoi lezer,

Ik wil graag even je aandacht voor het volgende:

Mijn naam is Kyana Bouvrie en ik ben momenteel nog ‘het meisje in het goud’ bij het Nachtwachtgilde. Maar omdat ik de laatste maanden zoveel groter gegroeid ben, passen binnenkort de gouden jurken niet meer en moet ik plaats maken voor een nieuw ‘meisje in het goud’. Dat vind ik best wel jammer want het was een geweldig leuke functie.

Ik kwam in aanraking met heel veel bekende mensen en laatst nog met Annechien, je weet wel, de vrouw die het 8-uurjournaal op de televisie presenteert. Dat was een heel leuke ervaring en zij een heel fijne mevrouw. Ik werd daar toen gefilmd voor een uitzending over Rembrandt en werd de hele dag omringd door cameramensen. Echt fantastisch om te doen. Zeker ook omdat ik het enige meisje in de groep ben en heel veel belangstelling krijg van de toeschouwers. Die vinden dat super voor zo’n meisje.

Als we naar een optreden gaan word ik altijd goed en netjes verzorgd door de vrouwen bij het gilde die mij aankleden en zorgen dat ik er picobello op sta. Ja, dit leuke baantje ga ik zeer zeker missen en ik weet zeker dat het nieuwe meisje dit baantje ook geweldig gaat vinden. Ik zou kandidaatjes willen aanraden om zeker eens contact op te nemen met het bestuur. Je moet wel redelijk lang blond haar hebben en zeker heel veel zin hebben om dit te doen. Je ouders mogen ook mee naar de optredens, als ze dat willen.

Weet je wat? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt,

Lieve groetjes, Kyana.