Dit Was 2020 Voor Schutterij Het Nachtwachtgilde

Het jaar 2020 is voorbij. We kijken nog een keer terug naar wat 2020 ons als vereniging gebracht heeft en wat niet.

Het jaar begon nog feestelijk met de opening van ons schutterslokaal onder zijn nieuwe naam: Vibes Music, Drinks & Bites. Vanaf dat moment bleef de agenda grotendeels leeg door het Corona virus. Geen optredens en geen schuttersfeesten, alles werd om begrijpelijke redenen afgelast.

Ging er dan helemaal niks door? Jawel, in de loop van het jaar klonken er weer schoten op de Pierre Willems Sjöttersweij. Ook oefende onze drumband met veel enthousiasme op onze schietlocatie. Op de dag dat de processie eigenlijk door Berg zou trekken, vormden we een erehaag bij de kerk voor pastoor Burger en zijn misdienaars, die de processie wel liepen.

In het najaar waren enkele leden present in de kerk voor de jaarlijkse Heilige Mis. En een paar weken geleden was een geselecteerde groep leden aanwezig op Chateau Neercanne voor de opnames van All You Need Is Love. Het jaar werd afgesloten in de grottenmis in Geulhem. Ook hier waren enkele leden aanwezig om de dienst te begeleiden.

Alle leden werden gedurende het jaar twee keer verrast door het bestuur met een presentje. In het voorjaar kregen ze allemaal een heerlijk ruikende bloem voor in de tuin cadeau. Vlak voor kerst kwam het bestuur nogmaals aan de deur, dit keer met een blik chocolade.

Al met al is het een jaar om snel te vergeten. We hopen in 2021 weer wat vaker in vol ornaat aanwezig te zijn.

Rest ons nog om jullie een gelukkig en vooral gezond 2021 toe te wensen.