Verslagen 2018

Optreden Amsterdam Waldorf Astoria 2018

Op donderdag 19 juli ging het Nachtwachtgilde weer richting Amsterdam voor een optreden. Ditmaal vond het optreden plaats in het Waldorf Astoria hotel op de Herengracht.

Omdat het via de voorkant van het hotel niet te doen was, wegens een steile trap, gingen de leden van het Nachtwachtgilde het hotel binnen via de laad en los ingang. Via de smalle gangetjes werd een weg gezocht naar de ruimte die voor deze gelegenheid als kleedlokaal zou dienen.

Eenmaal binnen werd de groep in twee├źn gedeeld om te gaan eten in de bedrijfskantine. Nadat iedereen zijn maaltijd had genuttigd kon begonnen worden met omkleden. Tegen half 9 was iedereen klaar voor het optreden. In een lang lint werd de ruimte betreden. In de ruimte bevonden zich 12 collega's uit verschillende landen die op zakenreis waren in Nederland. In de naastgelegen ruimte werd het schilderij gemaakt en konden de gasten een foto maken van het levend tafereel.

Na nog een groepsfoto was het optreden weer voorbij en keerde de leden van het Nachtwachtgilde weer terug naar het kleedlokaal om vervolgens alle materialen weer in te laden en koers te zetten naar Berg en Terblijt.

Tags: Optreden, Amsterdam, Waldorf Astoria Hotel