Verslagen 2018

Optreden te Amsterdam, Beurs van Berlage

Op dinsdag 26 juni toog het Nachtwachtgilde richting Amsterdam voor een optreden in de Beurs van Berlage. Er moest opgetreden worden voor het European Technical Coatings Congress.

Om 8 uur in de ochtend werd er verzameld in het schutterslokaal om van daaruit per touringcar te vertrekken naar Amsterdam. Met een kleine file onderweg, niet vreemd gezien het tijdstip van vertrek, werd rond 11:00 uur Amsterdam bereikt. Daar werd de bus uitgeladen en het kleedlokaal opgezocht.

De commandanten gingen vervolgens op onderzoek uit naar de zaal en het podium. Nadat alles duidelijk was konden de leden zich gereed maken. Kostuums aan doen, langs de kleding dames en langs de mannen van het grimeren. Tegen 13:00 uur begon het optreden.

In een lange rij werd de zaal betreden. Voor het podium vond een splitsing plaats. Een groep ging links het podium op, de andere rechts. Op het podium werd de Nachtwacht pose aangenomen. Na een tweetal minuten kwamen de 2 organisatoren, in Nachtwacht kledij, naar voren. Zei gaven allebei een korte toespraak en sloegen vervolgens op een gong om het congres officieel te openen. Daarna nam het Nachtwachtgilde nog eenmaal de pose aan, om vervolgens de zaal weer te verlaten.

ozio_gallery_lightgallery

Tags: Optreden, Amsterdam, Beurs van Berlage