Verslagen 2018

Bondsfeest Schieten Berg 2018

Afgelopen zaterdag, 2 juni, vond op ons eigen schietterrein de tweede schietwedstrijd van het seizoen 2018 plaats. Alle 10 de verenigingen uit de bond Berg en Dal waren uitgenodigd om te schieten voor de winst.

Het Nachtwachtgilde begon de wedstrijd met 2 zestallen. Het B-zestal schoot als eerste. Deze bestond uit: Paul Ernon, Keanu Muijrers, John Beijers, Rogé Muijrers en aangevuld met twee schutters uit Gulpen daar dat zei helaas geen zestal op de been konden brengen. In de eerste ronde werd 1 keer gemist. De tweede ronde bleef foutloos waardoor er een grote kans bestond op een podiumplaats.

Het A-zestal begon met de volgende schutters aan de wedstrijd: Jo Last, Jordy Smitsmans, Jo Bijkerk, Jef Jongen, René Schols en Rogé Muijrers. De eerste ronde werden 3 schoten gemist. De tweede ronde bleef, net als het B-zestal, foutloos. Voor het A-zestal waren de kansen op een prijs hiermee verkeken.

Uiteindelijk bleek dat de schutterij van Noorbeek er met de winst vandoor gaat. Het B-zestal van het Nachtwachtgilde viel net naast het podium op de 4de plaats.

ozio_gallery_lightgallery

Tags: Berg & Terblijt, Bond Berg & Dal, Bondsschieten, Schietwedstrijd, Schietploeg