Verslagen 2019

Bondsschieten Spekholzerheide 2019

Het nieuwe schietseizoen is weer van start. Op maandag 1 april klonken de eerste schoten weer op de Pierre Willems Sjöttersweij. Op zaterdag 6 april stond de eerste wedstrijd van dit seizoen al op de kalender. Het bondsschieten van 2019 werd afgewerkt in Spekholzerheide.

Het Nachtwachtgilde was aanwezig in Spekholzerheide met 2 zestallen. Het A-zestal bestond uit: Jo Last, Jordy Smitsmans, John Beijers, Hans Frissen, Mika Muijrers en Rogé Muijrers. De schutters moesten er duidelijk nog inkomen dit jaar. Na de eerste twee rondes op doelen van 1,5 bij 1,5 cm stonden 6 missers op het scorebord. De derde en vierde ronde werden afgewerkt op doelen van 1 bij 1 cm. Hier miste het A-zestal 8 schoten. Het leverde uiteindelijk een 8e plaats op.

Het B-zestal bestond uit: Jo Bijkerk, Paul Ernon, Jef Jongen, René Schols, Hans Frissen en nog een keer Jef Jongen. Het B-zestal schoot in de eerste 2 rondes 4 keer mis. De rondes op de 1 cm doelen werd afgesloten met 9 missers. Het B-zestal sloot de wedstrijd af als gedeeld 5de.

In de tussenstand voor de jaarbeker staat het Nachtwachtgilde 5de en 6de.

ozio_gallery_lightgallery

Tags: Bond Berg & Dal, Sint Sebastianus Spekholzerheide, Spekholzerheide, Bondsschieten, Schietwedstrijd, Schietploeg