Verslagen 2017

Bondsschieten Oost-Maarland 2017

Afgelopen zaterdag vond voor de schietploeg het bondsschieten plaats. Dit is een speciale schietwedstrijd voor alle 10 de verenigingen van de schuttersbond Berg & Dal. Deze wedstrijd telt mee voor de bondsbeker die aan het einde van het jaar aan de beste schutterij wordt uitgereikt. Het schieten vond dit jaar plaats in Oost-Maarland.

De wedstrijd zou vooraf gegaan worden door het mondingsnelheid meten. Maar door het slechte weer en een weigerend apparaat werd dit uitgesteld. Om 13:00 uur werd het droger en kon de wedstrijd beginnen. Het Nachtwacht Gilde was als laatste aan de beurt om te schieten. Het zestal van vandaag bestond uit: Jo Last, Jordy Smitsmans, Jo Bijkerk, John Beijers, Keanu Muijrers en René Schols.

De eerste ronde van 18 punten verliep vlekkeloos. In de tweede rond wisten de schutters deze vorm helaas niet door te zetten en werden 3 punten gemist. Dit was helaas niet genoeg om een podiumplaats te behalen. Het Nachtwacht Gilde zestal is uiteindelijk als 4de gestrand. Aansluitend aan het zestal schoten Rogé Muijrers en Pierre Willems nog individueel voor plaatsing voor het erekruis in september.

ozio_gallery_lightgallery

Tags: Bond Berg & Dal, Sint Sebastianus Oost-Maarland, Oost-Maarland, Bondsschieten, Schietwedstrijd, Schietploeg