Verslagen 2016

Optreden Amsterdam Westerkerk 10 Oktober

Na afgelopen donderdag, 6 oktober, gaat het Nachtwacht Gilde op maandag 10 oktober op herhaling voor een optreden in de Westerkerk te Amsterdam. Het optreden dat deze maandag gegeven wordt is een exacte kopie van die van afgelopen donderdag.

Ook nu vertrok de bus om 16:00 uur van het schutterslokaal in Berg & Terblijt. Met enkele korte files onderweg duurde de heenreis wat langer. Ook werd er nu gestopt op het laatste tankstation vóór Amsterdam om de laatste kledingstukken aan te doen. Het cafétje dat eerder al werd bezocht om te wachten tot het optreden begint wordt nu weer aangedaan. Van daaruit gaat het Nachtwacht Gilde te voet naar de Westerkerk.

Het optreden was ook een kopie van eerder in de week. In twee rijen werd de zaal betreden om op het podium weer samen te smelten tot een mooi geheel. Na heel wat foto's en applaus van het aanwezige publiek, marcheerde de groep weer terug naar waar ze vandaan kwamen. Daarmee zat dit optreden er op. Er staat deze maand nog 1 optreden in Amsterdam op het programma.: vrijdag 21 oktober in het Scheepvaartmuseum.

Tags: Optreden, Amsterdam, Westerkerk