Verslagen 2016

Bondsschieten Waubach 2016

Op zaterdag 28 mei stond voor de schietploeg de eerste wedstrijd van de bond Berg & Dal op het programma. Om 11:00 uur werd er vertrokken naar de locatie van handelen, Waubach.

Het zestal dat het vandaag voor het Nachtwacht Gilde moest doen bestond uit: Jo Last, Jordy Smitsmans, Jo Bijkerk, Paul Ernon, René Schols en Pierre Willems. In de eerste ronde moesten twee keer 18 punten van 1,5cm bij 1,5cm geschoten worden. Helaas lukte dit niet, bij de eerste 18 viel 1 misser te noteren en bij de tweede 18 werd 2 keer gemist. Nadat alle verenigingen geweest waren bleek dat het zestal niet meer in aanmerking kwam voor een podiumplaats.

De tweede ronde telde niet meer mee voor de dagprijs maar wel voor de bondsbeker die aan het einde van het seizoen wordt uitgereikt. Dit keer werd er geschoten op punten van 1cm bij 1cm. Ook hier moest 2 keer 18 geschoten worden. Beide keren werd er 3 keer gemist dus in plaats van 2 keer 18 werd het twee keer 15.

Jo Last, Jordy Smitsmans en René Schols zijn geplaatst voor het erekruisschieten, deze vind plaats op zaterdag 17 september in Noorbeek.

ozio_gallery_lightgallery

Tags: Bond Berg & Dal, Sint Joseph Waubach, Waubach, Bondsschieten, Schietwedstrijd, Schietploeg